Back to All Events

Åpen dag på museet - Bak kulissene og dypdykk i historien

gullballong.jpg

Vi feirer jubileet med åpen helg og åpner museet for alle også på søndag.

Her kan du få oppleve museets ellers stengte skatter når vi åpner opp bak kulissene. Bli med inn i radarkuppelen, Namsostårnet og garasjeanlegget med historiske kjøretøy. I tillegg åpner vi opp verkstedet hvor vi restaurerer fly.

Verkstedet hvor Bodø Luftfartshistoriske Forening restaurerer fly til museet er åpent for publikum, og de står klare for å la deg få en titt på deres prosjekter. Ikke gå glipp av denne titten bak lukkede dører og møt de som bruker dagene sine på å restaurere historiske gjenstander.

På søndag har du også en unik sjanse til å få vite mer om flyene. Entusiaster kommer og gir deg spennende detaljer og historier om utvalgte fly.

Luftrommet er også åpent med verter. Perfekt for barnefamilier.

Bodø videregående skole avd. Flyfag åpner opp sin hangar og deltar på arrangementet. Inngang vil være via museet. Bak kulissene arrangementet varer til 15.00, men museet har åpent til 17.00.

Vi markerer dagen med er fri inngang til museet og alle aktivitetene.

Velkommen!

Full_DSC2742.jpg