Kontakt redaksjonen

Redaksjon i Flyhistorie består av fly- og luftfartsentusiaster som mer enn gjerne mottar en e-post fra akkurat deg med spørsmål om bladet eller hva du nå enn måtte lure på hva gjelder fly- og luftfartshistorie. Vi setter spesielt stor pris på alle som sender oss bidrag til bladet. Stort og smått, tekst og bilde, mottas med stor takk.

 
 
 

Redaktør

 

Øvrig redaksjon

 
Sondre-B-1.jpg

Sondre B. Hvam

Redaktør / konservator NMF

flyhistorie@luftfartsmuseum.no

Steinar Sævdal
steinar.saevdal@gmail.comm

 

Kjell Oskar Granlund
flyhistorie@scanavphoto.no 

 

Nils H. Gran

nils.h.gran@gmail.com   

Kim Brantenberg

Layout / Kim Bill Brantenberg Media

kimbill@mac.comm   

 

Ulf Larsstuvold

aeroulf@online.noo

 

 
 

Har du noe å bidra med?

Har du en god historie liggende? Eller et spesielt bilde? Flyhistorie ønsker at du vil bidra med artikler, bilder, leserbrev, nyheter, spørsmål og evt. andre ideer som kan gjøre magasinet til et spennende og interessant blad.

 

Til Flyhistorie ønsker vi mest mulig variert stoff slik at magasinet kan dekke de fleste flyhistoriske områder. Vi vil ta hensyn til dette når vi velger innholdet i hvert nummer. Vi må også ta hensyn til artiklenes lengde. Flere lange artikler gjør at det blir mindre plass for variasjon. Men vi ønsker selvsagt også å trykke gode, fyldige artikler. Ikke minst vil vi prioritere godt skrevne artikler med gode og historisk relevante bilder.

 

Flyhistorie produseres på dugnad av en ulønnet redaksjon, for å holde abonnements- og løssalgspriser på et moderat nivå. Av denne grunn vil vi dessverre heller ikke kunne tilby godtgjørelse for innsendt og publisert materiale, kun ære og berømmelse.