Kurs og konferanse

Norsk Luftfartsmuseum har et auditorium som passer ypperlig for å holde kurs og konferanser. Hos oss kan du kombinere faglig innhold med spennende besøk eller en omvisning i museet. Ønsker du et mindre lokale? Vi har også møterom som passer til mindre grupper.

 
 
FAST TRACK er vår kurs og konferansepakke for deg som er i farta.

Fast Track

Fast Track er vår kurs- og konferansepakke for deg som er i farta.

Her kan alle dine ansatte parkere gratis på vår store parkeringsplass og komme inn på halv- eller heldagskurs med all inclusive.

Alt du trenger å gjøre, er å møte opp.

Inkludert er:

• fri parkering
• varm lunsj
• pausemat/drikke
• lokaler
• fri museumstilgang

Alt på ett sted. Raskt inn. Raskt ut.

Halv dag 399,–

Hel dag 499,–

Benytt våre konferanselokaler, eller vi rigger til slik at du kan holde konferansen og presentasjonen din i vår sivile utstilling.

First Class

For deg som ønsker å tilby det lille ekstra.

Benytt våre konferanselokaler, eller så kan vi rigge til slik at du kan holde konferansen og presentasjonen din i vår sivile utstilling. Sett en unik ramme rundt arrangementet ditt, og kombiner med:

• omvisning i utstillingene, løyper eller vår populære bedriftsaktivitet Go to Gate
• lunsj eller middag i restauranten eller i utstillingen
• aperitif i vår utstilling

 
 
 
Go to gate - bedriftsarrangement

Go to Gate

En førsteklasses opplevelse for din bedrift

La deg engasjere på vår flytur tilbake i tid mens du oppdager luftfartshistorien. Tror du museum er kjedelig? Da har du ikke opplevd dette. Med våre spennende gater kan du være sikker på at du og teamet ditt kommer til å ha det grådig morsomt mens dere får en lærerik opplevelse. Løs spennende oppgaver sammen med dine kolleger på våre gater med ulike aktiviteter. Finn ubåter, prøv fallskjermformasjoner, og bli med på Beer Call blant noen av verdens mest berømte flymaskiner, samtidig som dere styrker team-følelsen.

Reisen inkluderer boardingpass, gater tilpasset antall reisende og velkomstdrikk med mingling før avreise. Kombiner gjerne Go to Gate med selskap, konferanse og middag i vår flotte utstilling.

Alt dere trenger å gjøre, er å sjekke inn.

Go to Gate passer for grupper på mellom 20 og 350 personer.

 
 
 
Auditoriet - kapasitet 112 sitteplasser

Auditoriet

Auditoriet vårt har 112 sitteplasser og er utstyrt med moderne audiovisuelle hjelpemidler. Du kan leie vårt auditorium via en av våre konferansepakker, eller ta kontakt for tilbud.

For mer informasjon ring oss på telefon 75 50 78 50.

0N7A1223.jpg

Møterom

Book ett av våre møterom med topp utstyr. Twin Otter rommet har plass til 15 og Karlsens Bar har en kapasitet på 22. Vi ordner lunsj, kaffe og pausemat dersom dere ønsker det.

Ring oss eller