Fem år med gode tilbakemeldinger på Tripadvisor

IMG_1800.jpg

Fem år med gjennomgående gode tilbakemeldinger må feires. - Dette gir oss masse energi videre, sier en stolt direktør Hanne K. Jakhelln.

Vi er jo til for publikum, så det betyr masse for oss at vi får gode vurderinger, fortsetter Jakhelln. Siden 2014 har museet mottatt meldinger og tilbakemeldinger på Tripadvisor, noe som lar museet ta pulsen på hvor vi er i forhold til folkets ønsker og forventninger.

- Dette gjør at vi samtidig får utfordre oss til å ha et godt produkt, publikum endrer seg hele tiden, så det må vi også, fastslår direktøren. Hun mener at fem år på rad med gode tilbakemeldinger er et godt tegn. - Det viser oss at med alle de internasjonale tilbakemeldingene, så er vi et nasjonalt museum med internasjonal kvalitet, avslutter Jakhelln.

Tina Andersen